My College Fund

Sudah nak habis! Siapa nak duit free? mai klik sini!Tunggu apa lagi, mari dapatkan duit percuma. Sila baca kiriman berikut bagaimana untuk dapatkan duit percuma anda.
disalin dari FB En. Nasir

Terima kasih atas ratusan komen posting dan mesej whatsapp/telegram/messenger/SMS sampai saya tak larat nak baca serta pertanyaan bersemuka yang saya tak sempat nak balas secukupnya :D

Mana yang sempat saya dah pun hantar sekurang-kurangnya 1,000 satoshi bitcoin - yang pertama buat ramai. Kalau yang dah ada banyak tu, mai kongsi sikit kita buat #bbr1m (Bantuan Bitcoin Rakyat 1Malaysia) besar-besaran, biar jutaan orang Malaysia dapat turut merasai pengalaman menyertai revolusi industri ke-4 dunia ini seawal mungkin, daripada hanya sekitar ribuan/puluhan ribu sahaja hari ini di Malaysia, walaupun revolusi ini sudahpun melewati usia 8 tahun kini!

Ada perkembangan menarik hari ini....

Saya tak perlu lagi renyah untuk melayan mesej bertalu-talu untuk mengesahkan nombor telefon anda (supaya saya boleh hantar bits ke nombor yang betul-betul aktif dan tepat - duit betul tu bukan token-token main-main!) dan bila saya dah hantar bits, ada pula yang kata tak jumpa SMS makluman dan tak tahu nak buat apa seterusnya - berdasarkan dapatan saya selepas berkomunikasi dengan beberapa yang sempat jumpa kelmarin. SMS tak berapa boleh harap rupanya... (atau orang tak cekap guna, seperti depa pandai guna WhatsApp ;))Hanya perlu RETWEET & FOLLOW satu post sahaja oleh 1Oasis di Twitter:

https://twitter.com/1oasis/status/846736665913651200
ITU SAHAJA !!

Anda akan mendapat makluman penerimaan Bitcoin melalui twitter.DAN TAWARAN KINI DIBUKA KEPADA SEMUA ORANG DI MANA SAJA ANDA BERADA, bukan sahaja kepada warga negeri Pulau Pinang... SELEWAT-LEWATNYA 31 MAC 2017 ATAU SELAGI PERUNTUKAN BITS sebanyak 11,000 ~ 1.1 juta satoshi masih ada

Begitupun, mungkin anda balas, tak dak twitter! :( JOM BELAJAR: Twitter yang diperkenalkan lebih sedekad lalu dahpun digunakan oleh lebih 300 juta orang sedunia, termasuk jutaan di Malaysia, jadi, jangan kata tak tau, kata macam mana nak pakai.... saya sediakan panduan penuh di bawah (yang lengkap, khususnya untuk yang belum biasa dengan Twitter).

INI LANGKAH-LANGKAH UNTUK DAPATKAN BITCOIN BITS ANDA YANG PERTAMA, 100% FREE

  1. KLIK https://twitter.com/1oasis/status/846736665913651200 (Anda akan membuka laman web atau kalau menggunakan telefon, terus ke aplikasi twitter - jika telahpun dipasangkan) 
  2. LOGIN atau SIGNUP (buka akaun baharu, PERCUMA, jika belum ada) - hanya ambil masa kurang 1 minit. 
  3. Klik RETWEET, yakni icon yang ada anak-anak panah berpusar seperti logo RECYCLE (tapi cuma dua anak panah, bukan tiga)
  4. KLIK https://twitter.com/1oasis atau pada text @1oasis dan PILIH FOLLOW (kalau belum) selepas klik pada ICON seperti orang (atau di anak panah menunjukkan ke-bawah di mana-mana post)

ITU SAHAJA !! Anda akan mendapat makluman penerimaan Bitcoin melalui twitter (selain juga emel juga Settings anda sedemikian) dan arahan untuk memasangkan aplikasi wallet di smartphone anda (jika belum).

Tak perlu bagitau saya nombor telefon anda, alamat emel atau apa-apa maklumat lain kalau tak mau, tapi biasanya kalau bagitau, saya akan hantar lebih banyak bits sebagai tanda penghargaan!

Tak perlu dipaksa tonton iklan seperti di Youtube atau aplikasi-aplikasi tertentu yang merimaskan dan mengambil banyak masa dan mengganggu kewarasan anda, hanya untuk mendapat 1-2 ribu satoshi.

Menarik kan??

Selepas itu, baca mesej di aplikasi wallet anda untuk panduan mendapatkan lebih banyak bits, PERCUMA... Tukarkan unit kepada Ringgit Malaysia jika anda mahu, ataupun Dolar Amerika, Rupiah Indonesia, Baht Thailand, Dong Vietnam, Euro dsbnya, dan hantarkan sebahagian kepada kawan anda pula untuk kongsikan ilmu dan keceriaan. Atau kalau kemut, simpan saja kesemuanya untuk masa depan :D

Kalau ada lagi soalan, balas (komen) di sini atau tweet saya termasuk secara personal: http://twitter.com/nasirxyz

Kalau yang PM/DM (kecuali kalau hantar tip melalui app wallet bitcoin atau di http://nasir.asia), harap maaf, saya mungkin tak sempat nak baca apalagi nak balas. Whatsapp & Telegram saya pun tengah cuti sebab baru hantar telefon repair ke Switch (Apple Authorized Service Provider) tadi - kena tunggu seminggu atau lebih sebelum dapat balik.

ULANGAN: TAWARAN KINI DIBUKA KEPADA SEMUA ORANG DI MANA SAJA ANDA BERADA, bukan sahaja kepada warga negeri Pulau Pinang. SELEWAT-LEWATNYA 31 MAC 2017 ATAU SELAGI PERUNTUKAN BITS sebanyak 11,000 ~ 1.1 juta satoshi masih ada

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...