My College Fund

e-filing di USM


Pusat sementara e-filing telah diadakan di Makmal 4, PPKT, Kompleks Eureka. Ramai staf USM mengambil peluang dan 'kemudahan yang disediakan PPKT' untuk menyelesaikan masalah cukai / e-filing mereka. Masalah berkenaan dengan e-filing boleh dirujuk segera kepada empat orang wakil LHDN yang datang pada hari berkenaan. Oleh kerana aku tak mau terlepas settle cukai ni (takut terdenda), so aku datanglah, manalah tahu kot-kot ada pun ada pemulangan cukai RM 700 macam kawan aku tu.

Aku takde akaun lagi, so memang tak boleh kemudahan yang disediakan pada hari itu. Tapi tak perlu risau kerana menurut wakil LHDN, pendapatan aku belum boleh dikenakan cukai pendapatan lagi, tak perlu kalut nak buka akaun.

Pastu aku visit blog kawan-akan aku, kasi duit dengan menderma klik...

a visit to Rzmie's blog, it's seems that Rzmie's blog's entry ada iras-iras Rezdrake's entry. Of course, since they both use "Ye Ol' Satria"

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...