My College Fund

Kenduri McDonald's pula. FREE Sosej McMuffins

McDonald's Malaysia jumps on Free Software, Open Source age by are giving free Sausage McMuffin. McDonald's love their Sausage McMuffin so much thus they want to share it with all.

McDonald's (at least McDonald's at my place) are giving away 3000 Sausage McMuffin coupon if you do buy any meal from 14 - 30 April, after 11am.

Those who receive the coupons can make the redemption during breakfast period for free (without a fee) by presenting these coupon.

So enjoy your breakfast.

At least I have save 2 days of breakfast. Alhamdulillah.

Story

Pada awalnya hari ini saya cadang nak makan kat KFC memandangkan hari ini Selasa Specials (25% off atas hidangan Snack Plate, atay Dinner Plate). Tapi minggu lepas dah 2 kali makan KFC, rasa nak makan McD plak (takpe ada banyak Selasa lagi). Berbekalkan free coupon for large mcvalue meal, saya pi kat McDonals. Boleh berjimat, beli satu, dapat burger lagi, boleh buat dinner.

Tak sangka hari ni McDonalds bagi kupon untuk FREE Sausage McMuffin. Esok tak perlulah aku risau pasal breakfast.

By the way, kawanku Rezdrake baru je selesai membaiki kipas. Fuhh... Rezdrake, macam-macam boleh buat, kipas mampus pun kau boleh hack kasi hidup..
.

4 ulasan:

  1. perghhh stylo laa lu ni.. makan McD sambil.. blogging.. sure org ingat ko Developer from Philiphines..datang bagi talk kat USM haha

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, terima kasih. BTW aku cuma [B]elajar [P]rogramming [S]ikit2 je takdelah pandai sangat. Kurang contact yang mendedahkan aku kepada dunia hacker yang mencabar. Mindaku tentang dunia IT masa aku belajar dulu hanyalah Microsoft itu IT, tanpa Microsoft apalah IT. GUI tu bukan Windows. MSDOS bukan CLI. Belajar komputer paling kuat jadi pomen atau guru yang mengajar MS Word.

    BTW Thanks

    BalasPadam
  3. bunyi macam lain jaa abg rizman.. sekadar gurauan.. jgnla amik ati.. aku pun asal sana gak.. kawan2 rapat gurau dia lain.. kawan yang tak rapat gurau pun lain gak .. ada batas gak.Think positive.. never negative ok dude.. take care

    BalasPadam
  4. Sedang aku happy dapat kupon McDonald's lupakah aku yang ini juga rezeki Allah? Astaghrifullah...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...