My College Fund

TM, THES, dll

Menjadi staf ICT di IPTA selalunya anda akan dicemuh terutamanya bila bab talian internet. Selalunya rangkaian dalaman universiti (atau kami yang ICT ni panggil LAN) memang baik, tip-top, takde masalah, bila nak ke luar je, slow...

Yang kena marah kawan-kawan saya juga...

Perlu diingatkan yang slow tu sebab pembekal punya masalah, stesen blow ke, tak sediakan prasarana yang mencukupi. Saya setuju dengan artikel BLOG bertajuk "TM takleh pakai"

pasal ranking THES pula... ranking tersebut tak piawai. jangan ikut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...