My College Fund

3/12/2006 jemput datang ke perkahwinan saya


WALIMATUL URUS
Assalamualaikum wmt. wbt.

ZAFRI ALI b. AWI
&
HAMIDAH bt. DAHARI

Dengan izin serta atas limpah kurnia ALLAH swt.
saya dengan segala hormatnya mempersilakan Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik
------------------------------------------------
suami/isteri serta seisi keluarga ke majlis perkahwinan putera kami

RIZMAN SUZAIDI b. ZAFRI ALI
dengan
SHAHIDAH bt. MOHD SHAHIR

pada hari Ahad 12 Zulkaedah 1427 / 3 Disember 2006
di
22 Lorong 11, Taman Sri Larut, Simpang

aturcara majlis
12:00pm - 4:00pm
JAMUAN MAKAN

turut mengundang
seisi keluarga
tel: 05-8479572 / 012 5714396 / 016 4089571

semoga dengan kehadiran Tuan / Puan akan menyeri dan memeriahkan lagi majlis ini serta diberkati ALLAH swt jua hendakNya, InsyaALLAH

---------
PETA

dari utara (Pulau Pinang, Kedah, Perlis)
klik sini untuk peta dari arah Utara

dari Selatan (Ipoh, KL)
klik sini untuk peta dari arah Utara

nak dekat (ZOOM in)
klik sini untuk peta dekat (zoom in)

Cicakman "pau" USM

Wallpaper Cicakman


KRU Films Sdn Bhd dan Kelab Penyayang USM semalam telah 'mengepau' warga USM dengan membawakan kepada mereka tayangan amal perdana Cicakman. Artis yang datang untuk memeriahkan majlis adalah Yusry, Aznil, dan Norman.

10 years after...


10 YEARS AFTER 十年後の
あなたを みつめてみたい
STAY TOGETHER その時
きっとそばで 微笑んでいたい

幼い頃から そう今日までの SO MANY DAYS
振り返れば いろんなことにめぐり逢った
泣いたり笑ったり 喧嘩したり夢みたり
ちょっとハードな失恋も 輝くMY HISTORY

幾つもの出会いと別れ くぐりぬけて
愛するあなたにそうよ LOVE めぐり逢えた

*WOE-10 YEARS AFTER 十年後の
私わ どうしてるだろう
どんなふうに あなたを好きでいるだろう
WOE-10 YEARS AFTER 十年後の
あなたをみつめていたい
STAY TOGETHER その時
きっとそばで 微笑んでいたい

この胸の宇宙に広がる 無敵の未来
あなたとなら見事に 近づいてゆける

幸せは 明日にめぐり逢う力
信じる強さをいつも BELIEVE 胸に抱いて

WOE-10 YEARS AFTER 十年後の
あなたと私のために
悲しみも迷わず 抱きしめてゆこう
WOE-10 YEARS AFTER 十年後の
ふたりを 信じていたい
STAY FOREVER ときめくたびに もっと
輝いていたい

*repeat

10 YEARS AFTER 十年後の
あなたを みつめてみたい
STAY TOGETHER その時
きっとそばで 微笑んでいたい

Me and Siti Nurhaliza



today, I has bought a Sony Handycam DCR-DVD755E, digital video camera. I bet you can easily guess who was my test subject? I am hoping that in the future, I become 'mahir' using this camera, and video editing, thus can make some additional ca$h on wedding events.

By the way, I just add past events that I postponed their post. Feel free to read about it.
- Raihan in USM
- Izu's baby

Don't kick yourself for missing a single goal

click to enlarge
With the FIFA World Cup fever, recently Firefox promoting their new Firefox browser addons, so that you
Don't kick yourself for missing a single goal.
Benefits are:
  • Stay up to date with the latest scores, see videos of the best goals, and talk about the 2006 World Cup with fellow fans.
  • Downloads in minutes, installs in seconds, and keeps all your existing bookmarks and settings
  • Get all the football action you can handle using Firefox's tabbed browsing and integrated search.
  • Show support for your favorite team by changing the browser's look and feel.
Now, get your Joga.com companion here!

Mas Kahwin Yang Hilang

"Arghhhh... Mana aku nak cari duit untuk berkahwin? Duit hantaran sahaja sudah hampir RM5,000. Itu belum kira barang-barang hantaran, mas kahwin, belanja untuk kenduri kahwin, upah mak andam, sewa pelamin dan baju pengantin, sewa kanopi, upah pasukan kompang, upah DJ serta peralatan audio, upah penanggah, bunga telur, kad jemputan dan bermacam-macam lagi la. Pendek kata, berbelas ribu jugalah diperlukan.

Aduh! Sudahlah kerja pun tak tetap lagi, setakat kontrak je, duit makan sendiri pun kadang-kadang tak cukup. Inikan pula nak tanggung anak orang.

Hutang motorsikal dan pinjaman pelajaran dulu pun tak habis bayar lagi.

Takkan nak kahwin pun nak buat pinjaman lagi? Jawapnya sampai aku bercicit pun tak habis bayar hutang lagi."

Usah pening kepala lagi.. dapatkan Mas Kahwin Yang Hilang

World No Tobacco Day

no hard feelings... ...stop merokok untuk hari ini... heheh

MyKad perkataan rojak?

Beberapa bula lepas heboh pasal memartabatkan Bahasa Melayu. Media Prima mengambil langkah untuk mengelakkan diri daripada impresi negatif dengan menukar nama karnival "sure heboh" kepada "jom heboh"

Kemudian nama MyKad dipertikaikan dalam ruangan forum (utusan)

MyKad juga perkataan rojak

KITA memang patut berbangga dengan saranan kerajaan agar memartabatkan bahasa Melayu. Baru-baru ini TV3 juga telah mengubah nama Sureheboh kepada Jomheboh demi menyahut seruan kerajaan.

Dan banyak iklan menggunakan bahasa Melayu dan drama TV yang menggunakan bahasa rojak akan dielakkan. Tahniah buat mereka semua.

Tetapi setelah sekian lama saya menunggu sama ada orang lain akan membuat cadangan, namun tiada.

Adakah kita sedar sebenarnya dalam kad pengenalan kita terdapat bahasa campur iaitu MyKad (tak tahulah kalau ada maksud lain). Adakah ini juga perlu dikaji sama ada hendak diubah atau tunggu. Saya harap pihak Jabatan Pendaftaran Negara sedar akan masalah ini.

- HIDUP MELAYU,
Kluang, Johor.


Jabatan Pendaftaran Negara Malaysia, segera menjawab

JPNM perjelas perkataan MyKad

JABATAN Pendaftaran Negara Malaysia (JPNM) ingin mengucapkan terima kasih kepada Hidup Melayu, Kluang di atas pandangan dan keprihatinan beliau mengenai MyKad yang juga didakwa oleh beliau sebagai perkataan rojak (Forum, 4 April 2006).

Bagaimanapun, JPNM ingin menjelaskan berkenaan perkataan MyKad, perkataan My adalah selaras dengan alamat Internet Malaysia manakala ‘kad’ adalah singkatan kepada ‘Kad Akuan Diri’ yang juga bermaksud kad.

Untuk makluman, pemilihan nama rasmi bagi Kad Pintar Pelbagai Guna Kerajaan pada tahun 2001, telah dikaji secara terperinci supaya ia berprestij dunia.

Dengan penjelasan ini, JPNM berharap ia tidak akan menimbul lagi sebarang kekeliruan pada masa akan datang.

- JAINISAH MOHD. NOOR,

Pegawai Perhubungan Awam
b.p Ketua Pengarah, Jabatan Pendaftaran Negara Malaysia.


Carian MyKad dalam Wikipedia, membolehkan anda faham serba sedikit mykad ini

Siapa telah membunuh pengurus tetingkap? Bukan sayalah!


Ada sekali tu, semasa menggunakan GNU/Linux Fedora Core 3 Bahasa Melayu, saya telah buat kesilapan... hasilnya, saya dapat mesej ralat seperti di gambar atas.

Cari perkataan dalam Bahasa Melayu :p
 Posted by Picasa

My famous photo

A couple of month ago, I had found this picture back, in it's original form. This picture was taken on 2004, during my first year in tempat kerja. This picture has been used in my department official posters, videos, and website. Feared that this picture will be lost, I am posting this picture on this blog, so that I can find it easily, when I want to use it.

Raihan at USM



A contemporary nasyid group, Raihan made their performance last night for an event which involve orphans from PEYATIM's orphanages. The three days event includes Quran recitation contest from orphans from all around Malaysia.

Raihan performs in nasyid songs in a thetrical play that story about courage among orphans. In the play, It was mentions that Rasulullah, Muhammad s.a.w. is an orphan too.

Raihan performed more than two songs, which includes 'Utusan Terakhir', from the movie 'Muhammad s.a.w., Utusan Terakhir / Muhammad s.a.w., the Last Messenger' and 'Iktiraf', the theme from 'Syukur21'.

Marrybrown's Chick-a-licious vs KFC's O.R. Chicken Chop

KFC today are promoting their new Original Recipe's Chicken Chop at the (combo) price around RM10. For your information, Marrybrown for years has their own version of the chop namely Chick-a-licious (pictures below - mouse over the picture for more info). It cost RM6.90 a-la-carte or RM 7.90 combo with softdrinks (Of course the price are subject to 5% govt. tax)
Marrybrown Chick-a-licious Marrybrown Chick-a-licious - closer pic


Hearty Chicken Porridge (RM2.90)I've been testing a lot of food, to me, the best dish Marrybrown is the Hearty Chicken Porridge. Price = RM 2.90. It and taste better and than McD's bubur ayam. But hey, just don't take my word, test it yourself. My opinion may not be right for you. We have different tongue kan?

If you want to escape the 5% tax, why don't you come and bring your family, friends, rakan sekerja to Marrybrown USM. Jom makan dalam universiti

Phishing! Cara penyamar bank tipu duit kita melalui emel



Baru-baru ini saya mendapat e-mel yang meminta saya update akaun bank saya di Bank of America. Oleh kerana saya memang tiada akaun Bank of America, jadi saya agak memang ada orang nak pekena saya. Pada masa artikel ini ditulis (2006), phishing kononnya dari bank-bank di Malaysia hampir tiada. Tapi kalaulah anda jumpa kononnya dari Bank Islam ke, Maybank ke, CIMB ke, teknik yang sama akan digunakan, malah siap translate ke BM lagi semata mata nak tipu anda.

Di bawah ini adalah contoh paparan emel untuk tipu anda. Kononnya daripada pihak bank.

contoh e-mel phishing - asal 

Perhatikan yang

  • Sebenarnya (1) bukan hyperlink atau tulisan tapi sebenarnya gambar.
  • Bila anda lalukan mouse ke (1), anda akan dapati yang laman web yang kononnya (1) tidak sama dengan laman web sebenar yang akan anda pergi, iaitu (2)
  • Logo di (3) adalah 100% sebenar. Mana-mana orang boleh buat ni dengan cara copy-paste daripada website sebenar

contoh e-mel phishing - bertanda

Di bawah ini adalah laman web asal yang boleh dilayari dengan MENAIP SENDIRI. BankOfAmerica.com

website sebenar Bank Of America

Perhatikan yang

  • (4) tak sama dengan (2). Ini adalah kerana nama BankOfAmerica.com hanya unik kepada BankOfAmerica yang sebenar. Jadi orang yang nak menipu kena gunakan nama lain untuk dotcom dia. Kiranya macam no henset la juga.
  • Logo (5) sama dengan (3). Memang sama pun, sebab diorang ni cuma copy-paste je.

 website sebenar Bank Of America - bertanda

Kat Malaysia ni kalau orang nak tipu dia akan letak contohnya Maybank, BankIslam, CIMB. Jadi berhati-hatilah.

Semoga simpanan anda selamat dari kena tipu.

Omar Mukhtar: Lion of the Desert

©1981 - Lion of the Desert DVD CoverOn recent Sunday Night, I was informed by TV commercial at kedai mamak Selera Murni that "Lion of the Desert" will be played at 11:30pm on TV1 as Maulidurrasul Special. So, I pun balik rumah as early as possible, so that I didn't miss the movie that I always missed (terlepas) during childhood days.

Lion of the Desert is a superb movie. It's very touching.

Wikipedia and Internet Movie Database have superb commentary and synopsis on this film.

The director of this movie, Moustapha Akkad, also is the one who produce and directed "The Message" and "Halloween" series was planning and raising capital to make his 3rd 'religious' movie, this time, it's about Salehuddin al-Ayubi (Saladin).

Unfortunately on 9th of November...
(Moustapha) Akkad, and his 34-year-old daughter Rima Akkad Monla, died as a result of the 2005 Amman bombings. They were both in the lobby at the Grand Hyatt. His daughter died instantly, and Akkad died of his injuries two days later in a hospital.
-- Wikipedia

Hana Yori Dango

I've bought an anime DVD entitled Hana Yori Dango. Unfortunately the files in the DVD are low in quality. This is due to the way the file are compressed. Normal anime avi files are around 170 - 2XX MB, but mine are 60MB.

Despite it low quality, Hana Yori Dango have a good story telling. No wonder it was turn from manga to anime and then adopted to Taiwanese TV "Meteor Garden", and currently adapted to Japanese drama.

Help... I'am stuck to Hana Yori Dango's marathon...

As I write this post, I am bidding for SAMART i-mobile 306 Black Ice Limited Edition at lelong.com. Well, a little menyesal... but I win the bidding, I will ask for late payment... after gaji... If anybody won this bidding, he/she will have the Black Ice with no Celcom binding. I am just waiting for clock 11:59 a.m. or someone to outbid me, whichever earlier, so that I know am I 'will be forced' to buy this or what... ...and now, back to Hana Yori Dango

1 April - Hanya tambang sahaja yang berubah

Saya telah menaiki bas dari Jeti Pulau Pinang ke Sungai Dua... Dari pengamatan saya, perubahan yang diwar-war menteri hanyalah tambang sahaja. Yang lain semuanya seperti biasa. Bas tetap menunggu hingga penumpang penuh maksimum sebelum bergerak. Tidakkah mereka fikir akan penumpang yang akan naik bila bas tiba di KOMTAR? Jika mutu perkhidmatan masih lagi di takuk lama, mengapa tambang pula dinaikkan? Sepatutnya dengan tambang naik, mutu perkhidmatan mestilah naik.

Sepanjang 3 tahun bekerja di Pulau Pinang, saya dapati perkhidmatan pengangkutan awam masih teruk, dan tidak berubah, cuma yang berubah tambang, daripada 80sen (baki tidak dikembalikan) kemudian RM 1.00, dan kini RM 1.30 (Jeti - USM). Malah tambang teksi juga melampau ...semua tambang bermula dengan RM 12.00. Tambang dari USM ke Jeti pula adalah RM 20.00

Di Kuala Lumpur, walaupun taraf hidup lebih tinggi, tambang teksi lebih murah berbanding Pulau Pinang. Perkhidmatan bas lebih baik.

Adalah diharapkan perkhidmatan pengangkutan awam di Pulau Pinang akan bertambah baik. Jika tidak, buka sahaja tender kepada syarikat lain yang mahu merebut peluang

New RM50 Bank Note?

Somebody have misuse my e-mail address to send lots of e-mail forwards. Well I hate it. One of his forwards titled "New RM50 note". Of course the design of course are different from our current RM50 note, but I wasn't. These sample picture is/was the Commemorative RM 50 note for the "Kuala Lumpur '98 - XVI Commonwealth Games" which was available during that year. It was sold for RM80 per note, despite it's legal worth. It is considered as a collector item.

I believe the new (if there is) RM50 note will not the same as the SUKOM98 commemorative note. I will be more like RM50 plastic note.

Izu's baby


A friend of mine invited me to see our coleague's, Izu newborn baby at 'hospital bersalin kerajaan'. kuci kuci kuu

Air Asia Crashed at KL Airport - News Not Covered By Media

 
 

IT'S A HOAX! That is my opinion when I received and watched these pictures. I've receive this picture from an e-mail titled "Air Asia Crashed at KL Airport - News Not Covered By Media". To me this is just another prank. Yes the image are real and there were no superimpose inside, but the title is misleading.

I believe it was Air Asia conduct some safety training cum assessment on how effective and fast their emergency response are, thus 'memperbaiki' any standard emergency operating procedure flaw.

Look at the bottom of nose of the plane... no crash or 'remuk-remuk' right? If you watch Are Crash Inventigation on National Geographic Channel, you might learn something, especially when someone wants to 'tipu' you.

Mandriva Linux Free Mini 2006

Last night, I was installing Mandriva Linux Free Mini 2006 (Mini). Since I just want to see the desktop environment, and know how to install it, just suka-suka, therefor I choose the (around) 400MB (432802KB) Mini version. Truly I thought that Mini is Mandriva linux version for one cd version, differ from 3 CD ones. I am trully wrong. Mandriva Linux one cd version are called "Mandriva One 2006". It is a Installable Live CD. Currently it is in beta version. But be careful because some says it might me pretty confusing.

Here are excerpt from DistroWatch Weekly, Issue 141, 6 March 2006
Speaking about live CDs, it is interesting to watch the progress of Mandriva's "secret project" - Mandriva Linux One. Now in beta 3, this new live CD differs from Mandriva Move, the original live CD made by the Paris-based company, in that it can be installed on a hard disk. Once the final product is released, Mandriva users will no longer need to download the usual three (or more) installation CDs; instead, they can simply get the live CD, test the hardware compatibility and, if they find the distribution to their liking, follow a simple installation wizard to give it a permanent space on their hard disks. The first test reports were slightly discouraging, but since Mandriva One is still in beta, some problems can be expected. A word of warning: if you are going to download one of the non-English language CD images, be careful to choose the right one for your region and don't just trust the name of the ISO image. With Turkish on a CD labelled as "Central Europe" and "Czech" on one labelled as "Eastern Europe", it is clear that whoever suggested the Mandriva One CD image names doesn't have much clue about the European geography!
Currently I am downloading Mandriva Linux Free 2006 CD 1,2,3 isos and Mandriva Linux Free Live 2006. Yep... I will be trying the full version ones...

Happy "meLINUXkan diri anda"

Bahasa Melayu oh Bahasa Melayu

Baru-baru ini heboh diperkatakan tentang memartabatkan Bahasa Melayu. Mangsa pertama terkena kepada Dewan Bahasa dan Pustaka. Maka dengan itu banyaklah pandangan-pandangan tentang untuk memperbaiki DBP dan sebagainya. Kemudian penggunaan frasa yang salah digembar-gemburkan sebagai punca BM lesu.

Pada pandangan saya, sepatutnya perkara seperti penggunaan BM di papan tanda perlu diberi perhatian terlebih dahulu. Kemudian layanan pihak kedai perlu dalam BM dulu, melainkan pelanggan bertutur dalam bahasa lain. Laman-laman web terutamanya yang mempunyai TLD .my (dot my) perlulah mempunyai pilihan BM atau dwi bahasa.

Ada banyak lagi langkah... tapi yang penting gunakan BM dahulu. Kesilapan kecil, biarlah dulu. Yang penting gunakan Bahasa Melayu dulu.

Bagi pihak yang memartabatkan Bahasa Melayu, saya puji anda. Sekian terima kasih.

Microsoft's Ready to Rock the Launch at USM

Band performance at Microsoft Ready to Rock the Launch at USM last night BSOD when MS student ambassador show Visual Web Developer 2005 express edition

~2006~
Last night Microsoft, co-organized with School of Computer Sciences held the campus version of the "Ready to Rock the Launch" of three new MS development product: Microsoft SQLServer 2005, Microsoft Visual Studio 2005, and Microsoft BizTalk Server 2006.

There was also band performance by "The Wanderers" (who are they? some sort of student garrage band?)

I will continue more on this matter later.

By the way, feel free to watch Microsoft Windows95 well known momment via Google Video.

~2012 comment~
Sangat jarang sekali untuk kita dapat masuk sebarang acara rasmi Microsoft di Malaysia. Jika ada pun mesti di Kuala Lumpur, kota-kota lain... makan habuk je la. Tapi amat bagus sekali bila dapat merasa sedikit rasa event Microsoft walaupun ia dikelolakan oleh pelajar-pelajar universiti.

F1 car in Pulau Pinang!

the Girls the MEHonda RA106 the-N-gine


On 24th February 2006. Honda Racing F1 Team's promotion tour are held for 3 days in Gurney Plaza. I was lucky to arrive there, and get to take pictures with the 'gadis litar'. I believe this promo is to celebrate Honda 100% ownership of formerly BAR Honda, and realisation of Soichiro Honda's dream having all Japanese F1 team. There's Sony Playstation PS2 F1 racing competition. WInners will get ONE (I think) ticket to Malaysian Grand Prix 2006. Enjoy the 'gambar's (photos).

One of my best pics

This picture was taken with Business Idea and Business Plan Competition contestants (they are also Bac. Computer Science students). I learn something about System Development Life Cycle

The GPL: Understanding the License that Governs Linux

Save the pain of reading the whole GNU General Public License to understand what is inside it. Plus you got a bonus of knowing what impact does GNU GPL takes on both open and clo$e source environment.
Click this link to Matt Asay's "The GPL: Understanding the License that Governs Linux" article

Old problem rise again

yesterday, i was changing my PC. I replaced the 2x256MB(one sided) RAM with 1x128MB(two sided) and 1x256(one sided). After reboot my computer, then i found the word "KERNEL PANIC" on my screen. After exausted on ideas how to fix the problem, (and later being scared by Wikipedia that (in my simple interpretation) my computer is dying, and linux needs to be reinstall), then I ask on of PPKT linux expert (who will move across the sea to Kuala Lumpur), rezdrake. Rezdrake then said that I need to undid what I done, that is use the same TWO one sided 256MB RAM, It works.

Since I want to change the RAM, I then try 1x128MB(two sided) and 1x256(one sided). I later found that these two cannot sits together, not because their megabytes are different, buat their architecture ot the one/two sided thingy are different. I have no problem of using 128MB RAM alone or 256MB alone. I choose the latter.

2.
I then change back the monitor from 'pinjam' LCD flat monitor to my old CRT monitor. There's was error. I can't linux in GUI. The fix for this problem can be found from Linux Questions. Which reminds me that 'hey, I had done this before'

PHP Job Posting in PHP

Geekiest job listing ever! Gotta love geek humor. A creative way to search for PHP professional worker.

read more | digg story

PHP job posting in PHP

Geekiest job listing ever! Gotta love geek humor. A creative way to search for PHP professional worker.

read more | digg story

Create your first computer game

BBC website for kids got this exiting new page call gameplan. In here you can choose what type of game do you want to make. You can choose from 2D "Super Mario Bros. or Sonic-esque" game to First Person Shooter. You can choose caracter type, and even the music. And because you made your game, you can name your game. Created by you. Create your personal first ever game here

Two ways Microsoft sabotages Linux desktop adoption

This columnist shows how Microsoft�s lock-in strategies work behind the scenes to stop Linux desktop adoption, drawing on the stories of two IT pros� experiences.

read more | digg story

Two ways Microsoft sabotages Linux desktop adoption

This columnist shows how Microsoft�s lock-in strategies work behind the scenes to stop Linux desktop adoption, drawing on the stories of two IT pros� experiences.

read more | digg story

How Linux/UNIX Knows which program to run?

Yesss!!! Now I can blog my DIGG... here is my first digg
Have you ever wondered how Linux shell finds out which program to run or how it locates files for you? Shell goes through quite an intricate sequence of operations to process your request. This tutorial explains what happen behind the sense with an example. It is a very good read to for all noobs out there.
read more | digg story

How Linux/UNIX Knows which program to run?

Yesss!!! Now I can blog my DIGG... here is my first digg
Have you ever wondered how Linux shell finds out which program to run or how it locates files for you? Shell goes through quite an intricate sequence of operations to process your request. This tutorial explains what happen behind the sense with an example. It is a very good read to for all noobs out there.
read more | digg story

Civilization IV

I am just finishing my Civilization IV. Whew... it's really an addictive game... verryyy addictive.

The new game meets my satisfaction. Now I can search technology and found (find) religion, and therefore has holy city. I can play Saladin.

Like I said before, this game is addictive, I consume lot's of my free time, usually 5 or 6 hours per game. I need to stop playing and put more concertration to my daily chores and works (err... study for work, eg. PHP programming and LINUX). Then I can finish my job task like create LINUX class study module, and may be website programming.

I am still not good in English writing (as you can see in this posting), I think I need to learn from year 4 (for children at the age of 10), then continue. I even thinking of checking/study my child (may be I have one in the future) English workbook with my wife (hopefully I'll married in a year time) to start english from beginning... heheh I think my fiancee should start English at Year 1 hehe.

Jyllands-Posten's Prophet Muhammad's (s.a.w.) cartoon controversy

THIS IS THE WORST INSULT I'VE EVER HEARD!

I hereby support the muslims outrage over the world regarding the Prophet Muhammad's (s.a.w.) cartoon controversy.

With American media are so careful not to hurt muslim feelings with 'muslim jokes', how come Jyllands-Posten and some of European media has the heart to published the cartoon? They published it without respecting muslims sentiment.

Being a muslim, I believe you should take some action with these INSULTs. If you like to see these INSULTS, search Google for these cartoons with the keyword "Jyllands-Posten+Muhammed"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...