My College Fund

Qaisy & Laila Premiere in USM tomorrow

Versi Bahasa Melayu

Esok, 26 Julai saya akan menonton filem 'Qaisy & Laila', antara filem Malaysia yang saya tunggu untuk saksikan. Kenapa? Melalui trailer, saya nampak Qaisy & Laila ini ada kelainan berbanding tajuk drama Kuasatek seperti 'Cinderella', 'Romeo & Juliet', dan 'Salam Taj Mahal'. Tidak seperti drama yang saya sebut tadi, penggambaran di Pakistan untuk filem ini bukan gimik untuk menarik penonton. Lokasi tersebut diambil kerana isi filem tersebut memang menceritakan kisah di sana.

Tayangan amal perdana akan diadakan esok, 4 hari lebih awal daripada tayangan serentak seluruh negara (30 Julai). Artis-artis yang berlakon dalam filem tersebut akan turut hadir. Aa.. kenapalah kamera saya masih ada di kedai pada waktu ini?

English Version

Qaisy & Laila, one of my anticipated movies will be premiered tomorrow at USM. 4 days earlier from nationwide screening (30 July). I will be watching this movie tomorrow. hehe. This charity screening will also 'diserikan' with some of the stars casting on the movie. Oh damn... My camera is still on repair.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...