My College Fund

Syampoo Advertisement

I've read this from Jamri. to know which shampoo he's talking about, please go to "Oher Thots" blog

Beberapa fakta berkenaan iklan ini.

Walaupun bertudung, perempuan kena jugak jaga rambut, shampo selalu terutama sekali dengan menggunakan syampo jenama ...

Bila orang lelaki pandang/jeling sikit, jangan cepat perasan

Bila orang perempuan usap-usap kepala, itu tandanya nak tunjuk yang jarinya belum ada cincin ( masih kosong le tu )atau dgn kata laian "..ngorat le aku cepat "

Lelaki yang gentelman, bila perempuan buat-buat terjatuh buku. Jangan lupa cepat-cepat tolong. Nanti kalau tak dia akan kata "..hampehhh "

Jangan study kat library, sebab kat sana ramai perempuan cute, nanti tak boleh tumpu study.

Lelaki harap hensem je lebih tapi lembab, nak tegur pun, perempuan kena mula dulu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...