My College Fund

Gundam SEED

Aku dah rasa malas la pula nak tulis dalam blog ni, terutamanya tentang kehidupan harian aku. Ahad lepas baru balik dari kampung. amik pulang TV. malangnya tak dapat sambung dengan Astro. Pada Isnin keesokan harinya saya call service centre ASTRO. Alhamdulillah lepas tu Astro ada. Walaupun Astro ada, tapi malam tadi saya menghabiskan 4 jam untuk menonton xvid Gundam SEED dari phase-27 hingga phase-34. Saya terpaksa bergantung dengan sinopsis dari Gundam Official untuk memahamkan cerita yang tidak terjemah itu. Saya rasakan pertarungan antara "Aegis Gundam" Athrun Zala dengan "Strike Gundam" Kira Yamato merupakan pertarungan yang dramatik dengan kedua-dua Athrun dan Kira kehilangan seorang rakan mereka, Nicol Amalfi dan Tolle Koenig. Apa pun lepas ni, maleh nak beli DVD kat kedai, bukannya apa, takut beli2 tak semuanya fansub-translation dalam Bahasa Inggeris. Macam phase 28,29,30,31,33, dan 34 - (daripada set keseluruhan phase 18 hingga 34). Harapnya 36 hingga 50 takdelah macam tu, siksa saya.

Watching Gundam SEED and Gundam SEED Destiny side-by-side sometime makes me confuse. But now, I can adjust my mind to follow these series and not being confused.

Hari ini nak kerja... nak kena baca tentang smart board... mungkin dalam minggu ini saya kena ajar CIO cara menggunakan smartboard. Saya kena buat sebaik mungkin (tidak cincai-cincai aje). Beban saya bertambah dengan exam perkhidmatan yang akan diambil 14 Jun ini... aaa peninnye... OK nak sambung keje

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...